NJIH DVOJE STIŽU NA PINK - Produkcija pozvala BIVŠE ZADRUGARE: Za samo par sati KARAMBOL u studiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 15:33

NJIH DVOJE STIŽU NA PINK - Produkcija pozvala BIVŠE ZADRUGARE: Za samo par sati KARAMBOL u studiju

Žestoko u najavi!

Kao i svake večeri nakon završetka pete sezone rijalitija "Zadruga" na televiziji Pink se emituje emisija uživo "Narod pita".

Produkcija je za večeras pozvala bivšu zadrugarku Sanju Grujić koja je postala prepoznatljiva po svom oštrom jeziku.

Njoj će se pridružiti i popularni reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša koji je česta tema ove emisije pogotovo nakon nedavne svađe sa bivšom učesnicom Monikom Jovanovskom, koju je produkcija zvala u emisiju, na osnovu svađe sa Ša, a u koju je došao i reper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DALILA JE TRČALA DA GA VRATI, VEĆ JE ODLAZIO!" Gledateljka progovorila o CRNOJ MAGIJI i Dragojevićima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 09:33

Već je napuštao njihov dom!..Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali bivši zadrugari Sanja Grujić i Nenad Aleksić Ša, produkcija je uključivala gledaoce putem telefonskih poziva kako bi razgovarali sa gostima o aktuelsnim temama...- Da li mislite da se Dalila ili neko od njenih članova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.