NJENO VRIŠTANJE MI JE SUVIŠNO! Marko Miljković otvoreno progovorio o RASKIDU sa Lunom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NJENO VRIŠTANJE MI JE SUVIŠNO!" Marko Miljković otvoreno progovorio o RASKIDU sa Lunom! (VIDEO)

Sve je jasno!

Marko Miljković dobio je pitanje, od novinarke u studiju, zbog čega tokom svake svađe govori Luni Đogani da će raskinuti njihovu vezu i da li to zapravo znači da on razmišlja da je ostavi.

Marko je rekao kako je sa Lunom imao nekoliko rasprava u kojima je ona reagovala onako kako mu se nije svidelo, posle čega je shvatila svoje greške koje pravi. Miljković je zatim dodao i da sa Đoganijevom trenutno ima savršen odnos.

- Ja ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da naša veza ide tim tokom i da prekinem to u startu. Nije da nešto razmišljam, meni je prelepo sa Lunom i imamo mnogo lepih trenutaka. U tom smeru agresivnog vrištanja i unošenja u facu, ne mogu da tolerišem. Ako to ne prekine, ja ne znam šta ću drugo. Meni je to suvišno u našoj vezi - govorio je Marko.

- Mi sada imamo savršen odnos. Ona je shvatila te neke stvari i obećala mi da to neće više da radi, pa što se toga tiče mi smo rešili to na miran način. Ja se nadam da samo ona greši. To za raskid je jedina ucena - dodao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.