NJEN HIT SMO SVI PEVUŠILI, A ONDA JE NESTALA! Pevačica se odala alkoholu, prijavila na kliniku za odvikavanje, a danas se bavi POLJOPRIVREDOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 07:27

NJEN HIT SMO SVI PEVUŠILI, A ONDA JE NESTALA! Pevačica se odala alkoholu, prijavila na kliniku za odvikavanje, a danas se bavi POLJOPRIVREDOM

Preporodila se!

Širom regiona ime Ivane Banfić bilo je jedno od zvučnijih na estradnom nebu, posebno nakon što je sa Dinom Merlinom snimila hit "Godinama".

Dve decenije kasnije, Ivana živi potpuno drugačijim životom, a iza sebe ima i borbu sa zavisnošću od alkohola.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Apr 6, 2020 at 6:52am PDT

Život nekada poznate pevačice potpuno se preokrenuo tokom dve decenije koliko je prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od hita "Godinama".

U godinama koje su usledile, snimala je sa najpopularnijim pevačima iz regiona.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on May 11, 2020 at 7:47am PDT

Međutim, Ivana se 2005. godine prijavila na kliniku za odvakavanje od zavisnosti jer se predala alkoholu. A sve to usledilo je posle kraha braka u kom je bila sa menadžerom Robetrom Magićem, koji je trajao dvanaest godina.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Mar 1, 2018 at 8:44am PST

Iz kandži alkoholizma Ivana se izvukla uspešno, a danas u srećnom braku živi sa novim suprugom Krešimirom na jednom imanju kraj Siska, gde uzgaja organsko voće i povrće.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.