NJEGOVE HITOVE SMO OBOŽAVALI devedesetih godina, a evo kako DANAS izgleda ČUVENI pevač

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 23:27

NJEGOVE HITOVE SMO OBOŽAVALI devedesetih godina, a evo kako DANAS izgleda ČUVENI pevač

Ostari se.

 Damir Radoičić, poznatiji kao Dača Dak, izuzetno popularan na muzičkoj sceni devedesetih godina, nakon čega je napustio Srbiju.

Kada je napustio muziku Damir je krenuo u potpuno drugom pravcu, neko vreme je radio i kao konsultant velikih kupaca u jednom od poznatih trgovinskih lanaca u Srbiji.

A post shared by Duck Dacha (@grupaduckofficial) on Feb 7, 2020 at 5:38am PST

- Nekih godinu i po dana radio sam u Engleskoj sličan posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao sam se kao uspešan, a tamo ljudi ne znaju ko je Dača Dak. U Srbiji radim već tri godine, prvobitno je ljudima bilo interesantno, prepoznavali su me, ali kada čovek postane uspešan u svom poslu, takve stvari odu u drugi plan. Sada radim samo s velikim kupcima, milionskim potrošačima. Na kraju krajeva, čovek može svuda da bude kreativan, ne samo u muzici - izjavio je Dača pre četiri godine dok je još bio u Srbiji.

Ubrzo posle toga odselio se u Abu Dabi gde živi sa porodicom, a kada biste ga sada sreli na ulici ne biste ga prepoznali.

A post shared by Duck Dacha (@grupaduckofficial) on Dec 19, 2019 at 8:41am PST

Tokom pandemije korona virusa Dača se ponovo vratio u Beograd i naravno slikao se sa starim prijatejem Gagijem Đoganijem koji je u opisu fotografije napisao:

- Prijateljstvo koje traje duže od 30 godina.

Prijateljstvo koje traje 30 godina.✌🎧

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani) on Oct 29, 2020 at 5:29pm PDT

Sa OVIM PROBLEMOM ste se sigurno nekada susreli: Otkrivamo TRAJNO REŠENJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.