NJEGOVA SMRT JE RASPLAKALA SRBIJU: Tvorac Južnog vetra se fotkom još jednom oprostio od legendarnog glumca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

NJEGOVA SMRT JE RASPLAKALA SRBIJU: Tvorac "Južnog vetra" se fotkom još jednom oprostio od legendarnog glumca

"Veliki čovek, prijatelj, podrška..."

Glumac Nebojša Glogovac (49) preminuo je na današnji dan pre tačno pet godina.

Podsetimo, glumca je bolest odnela za samo dva meseca. Agresivan kancer pluća koji se "rodio" u njegovim plućima, brzo je metastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara.

Mnogi njegovi prijatelji i članovi porodice se na današnji dan prisećaju glumca, a jedan od njih je i tvorac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Južnog vetra" Miloš Avramović, koji je okačio fotografiju na svom Instagram profilu i emotivnim rečima se ponovo oprostio od prijatelja.

- Pet godina je prošlo, dragi Nebojša! Veliki čovek, prijatelj, podrška... Zauvek u našim srcima, mislima, kao uzor - napisao je Avramović ispod fotografije glumca.

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.