NJEGOVA MAJKA ME JE TRUDNU VREĐALA! Aneli progovorila o DNK testu, iznela ŠOK tvrdnje na račun muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 01:04

"NJEGOVA MAJKA ME JE TRUDNU VREĐALA!" Aneli progovorila o DNK testu, iznela ŠOK tvrdnje na račun muža

Aneli promenila ploču?!

Kao sagovornik Darka Tanasijevića najavljena je  Aneli Ahmić, koja je bila spremna da napravi rekapitulaciju protekle nedelje i svih dešavanja koja su podigla veliku prašinu.

Aneli se pred kamerama detaljno osvrnula na sva dešavanja koja su se desila u nedelji koja je za nama, a onda je otvorila dušu o svom emotivnom stanju. Ono što su svi na mreži komentarisali jeste da je Aneli promenila ploču.

- Da li misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su zajedno? - upitao je Darko.

- Nemam sad puno vremena da se fokusiram na sve to. On je spreman na sve. Sve mi je sad pomešano. Setila sam se pre neki dan da me je njegova majka u sedmom mesecu trudnoće vređala. Sad kad se desilo ovo sa Stanijom, ja sam bila u Dubrovniku, a nikada se nisu dosetili da me pitaju da li sam dobro - kazala je Aneli.

- Kako si to očekivala kad si imala okršaj sa njihovom ćerkom, a rekla si da nisi znala da razvučeš pitu, a da su ti to zamerili? - upitao je voditelj.

- Oni su meni svašta radili, ja ništa nisam skrivila. Ništa loše nisam uradila ćerki njihovoj, već ona meni. Ja sam želela. Mene je Asmin nakon njegove preljube vređao na najgori način. Želeo je da mi se zgadi, uspeo je u tome. Ne mogu da verujem da mu neću preći preko toga - rekla je Aneli.

- Mnogi misle da ne govoriš istinu kad kažeš da mu ne bi osprostila - kazao je Darko.

- On je vređao mene, moju majku, ništa mu nije bilo sveto. Nije ga zanimalo gde će dete živeti. On je čak rekao da sumnja da dete nije njegovo - rekla je Aneli.

- Da li si želela da uradiš DNK, kako bi mu samo pokazala i dokazala i istinu? - pitao je Tanasijević.

To on ne bi želeo da uradi. Kad sam se ja slikala sa jednim muzčarom, njegova porodica je napravila kolaž od naše slike, dodala sliku mog deteta, da bi rekli kako liči na tog pevača. On zna da je dete njegovo. Mi se nismo odvajali. Dete je njegova kopija. Ja samo živim za dan da zagrlim svoje dete - rekla je ona.

Detaljnije u prilogu ispod.

- "Promenila je Aneli ploču.Odjednom sada ne priča ništa loše o Asminu.Pomirila bi se sa njim iste sekunde nakon svega", "Ubacite joj Maju da je uništi. Aneli bi grebala da izadje", "Produkcija forsira ovu priču jer žele da uvedu Staniju, jer misle da bi to bilo šou i zanimljivo narod. Ona kad god je rekla da ne želi vise pricati o njemu i Staniji, Mića i Janjus su joj govorili da mora" - glasili su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.