NJEGOVA MAJKA! A ONDA I OTAC NOVOG DEČKA! Auh, evo OVO se Ani Sević DOGODILO u restoranu na moru! LUD-DI-LO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2018, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVA MAJKA! A ONDA I OTAC NOVOG DEČKA! Auh, evo OVO se Ani Sević DOGODILO u restoranu na moru! LUD-DI-LO!

Ovo joj se dešava posle Darka...

Pevačica ana Sević konačno može da prestane da krije emocije i ljubav koju oseća prema novom dečku, biznismenu Danijelu Nedeljkoviću.

Posle razvoda od pevača Darka Lazića, Ana je pokušavala da od medija sakrije svog novog partnera, ali sada je tome došao kraj. Ana je srećna, i to se vidi na njenom licu, a sudeći po tome kako izgleda verujemo da je ljubav učinila da Sevićeva i svoje telo dovede do savršenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 15, 2018 at 11:28am PDT

- S obzirom na to da je gotovo mesec dana u Budvi sa Danijelom, a da su njegovi roditelji nedavno boravili u tom gradu, on je shvatio da je vreme da upozna Anu sa svojima, i da nema razloga da se kriju. Iako je Ani bilo malo neprijatno u početku, pristala je na upoznavanje. Zaljubljena je u Danijela i nije želela da dovodi u pitanje njegovu odluku i da uopšte razmišlja o tome da li je pravi trenutak za tako veliku stvar - otkriva izvor za "Alo" i otkriva da je Sevićevoj bilo drago što će sresti svektvu i svekra.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 14, 2018 at 11:33am PDT

- Izašli su svi zajedno na večeru koju je Danijel organizovao u jednom restoranu u Budvi u kojem nije bila preterana gužva, kako bi mogli na miru da se ispričaju i upoznaju. Oni su bili oduševljeni Anom čim su je videli. Ona je inače veoma neposredna i ljudi je zbog toga vole. Naravno, ni Danijelovi roditelji nisu ostali imuni. Sedeli su nekoliko sati i uz vino pričali o svemu. Ana je čula priču kako su se njegovi otac i majka upoznali, a onda je i ona otkrila njegovima kako je zavolela Danijela - priča izvor i dodaje:

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 8, 2018 at 11:37am PDT

- Njegovi roditelji nisu previše navaljivali da im Ana priča sve detalje iz svoje prošlosti, jer je njima najvažnije da Danijel bude srećan. Da je zaista tako, uverili su se kada su videli kako njihov sin uživa pored Sevićeve. Ana im je ispričala nekoliko anegdota koje su im se desile od početka veze i rastali su se uz dogovor da se zajedno svi vide ponovo kada dođu u Beograd.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jul 22, 2018 at 11:10am PDT

GORI LAMELA! Lukas ima besni PORŠE - a snimljen kako vozi POLURASPALU ZASTAVU! Ovo je URNEBES! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KUKU MAJKO... ZAVRTEĆE vam se u glavi od BROJKE! Karleuša ŠOKIRALA fanove - ONESVESTILA bih se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2018

Ni na nebu ni na zemlji!..Jelena Karleuša je 17. avgusta napunila 40 godina, a rođendansko slavlje nastavljeno i treći dan u kineskom gradu Gvandžuu. Ovog puta, ona je uživala u jednom luksuznom restoranu, a kako sve ovo izgleda, JK je pokazala na društvenim mrežama...NJEGOVA MAJKA! A ONDA I OTAC...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.