NJEGOVA JE SRAMOTA ŠTO ME ISKORISTIO! Anđela Đuričić oplela, urnisala pa dokrajčila Zvezdana - zaboleće ga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 08:23

"NJEGOVA JE SRAMOTA ŠTO ME ISKORISTIO!" Anđela Đuričić oplela, urnisala pa dokrajčila Zvezdana - zaboleće ga!

Pravo u centar!

Anđela Đuričić trenutno je jedna od medijski najzanimljivijih ličnosti za prećenje. Šta god da uradi, sve biva komentarisano i pomno ispraćeno pod budnim okom svakoga ko voli rijaliti svet.

Njen ljubavni život, možda je i najinteresantnija stavka kada je u pitanju ova mlada i lepa devojka. Svakodnevnim obraćanjem fanovima preko svojih socijalnih mreža, daje naznake koje se upravo mogu tumačiti sa tog aspekta, sa aspekta ljubavnog života. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poruke i statuse koje ostavlja, vrlo llako se mogu povezati sa njenim pređašnjim životom, pa tako i ovog puta. Izazvala je pravu pometnju na Instagramu porukom, kako pojedini kažu, kojom se direktno obratila Zvezdanu Slavniću.

Anđela je sa pratiocima podelila jedan dubokoumni stori koji je mogao da se protumači na nekoliko načina, kako na onaj koji bi mogao da se odnosi na poslovne uspehe i neuspehe sirene iz Đenovića, tako i njen pređašnj ali možda i trenutni ljubavni život.

Naravno, mnogi su u ovome videli poruku koja je bila posvećena Zvezdanu Slavniću.

- Ne, nije tvoja sramota što si nekom verovala. Sramota je onoga ko je tvoje poverenje iskoristio. Nikada dobrota, ljubaznost i poverenje ne mogu da budu sramota. Samo snaga. Ne stidi se tuđih sramota - glasio je citat koji je Đuričićeva podelila na svom Instagram profilu.

Šta vi mislite, da li je ovo bilo namenjeno nekome, ili je jednostavno bila oduševljena pomenutim citatom?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.