NJEGOVA DOBROTA JE BOŽANSKA! Božo Vrećo učinio predivnu stvar za slepu decu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVA DOBROTA JE BOŽANSKA! Božo Vrećo učinio predivnu stvar za slepu decu! (FOTO)

Humanost pre svega!

Božo Vrećo prodao je pink kreaciju koju je prošetao crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu za 1.000 konvertibilnih maraka (nešto više od 500 evra), a sav novac biće uručen Centru za slepu decu.

Povodom humanog gesta pevač se oglasio putem društvene mreže Instagram, te se svima zahvalio za ljubav i lepe reči.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 16. Авг 2019. у 2:37 PDT

- Haljina je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prodata u Holandiji i 1.000 KM će biti uručeno Centru za slepu decu. Kakva radost ljudi moji dragi. Motiv mešovitog kola sa stećka istetovirao sam da me uvek seća na taj trenutak, a isti takav motiv je bio na mojoj pink haljini sa SFF-a koja uskoro putuje svom vlasniku, a samo to je bila svrha svega, humanost! Human gest nas čini dobrim ljudima, da drugima pomognemo i znajte broji se samo ono što date ne ono što dobijete zauzvrat. Hvala za ljubav, hvala za sve lepe reči i jako sam srećan jer sam i ovaj put uspeo u svojoj nameri da dobro uvek bude iznad svakog zla koje je oko nas i znajte, uvek je jača moja Svetlost od svih tama - napisao je Vrećo pored fotografije.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 19. Авг 2019. у 8:51 PDT

PUCA OD S*KSEPILA! Sara Jovanović na primorju pokazala kako MRDA GUZOM, muškarci balave! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.