NJEGOV LIK MU LEŽI ISPOD SRCA: Veljko Ražnatović pokazao NOVU TETOVAŽU - Biće preko CELIH grudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 21:10

NJEGOV LIK MU LEŽI ISPOD SRCA: Veljko Ražnatović pokazao NOVU TETOVAŽU - Biće preko CELIH grudi (FOTO)

Svi su pomalo iznenađeni.

Nedavnom objavom obnaženom slikom na svom Instagramu Veljko Ražnatović otkrio je da radi novu tetovažu.

Poznatno je da je novopečeni tata ljubitelj iscrtavanja svog tela, pa je još odavno osim lika Gavrila Principa i grba Tigrova, istetovirao i ime svoje tetke Lidije.

Ovoga puta Veljko je odlučio da iscrta cele grudi, počevši od svoje leve strane, gde se za sada samo nazire lik, po svemu sudeći nekog srpskog heroja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Budući da je mladi bokser poznat kao veliki patriota i zagovornik veličanja srpske istorije, ne bi nas čudilo da je misteriozni lik u oklopu baš jedan od najvećih srpskih junaka Miloš Obilić.

Kako Veljko nije otkrio šta je u pitanju, ostaje nam da sačekamo da tetovaža bude gotova.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.