NJEGA je Marija Šerifović izabrala za OCA svog deteta - U javnost isplivali strogo poverljivi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 18:44

NJEGA je Marija Šerifović izabrala za OCA svog deteta - U javnost isplivali strogo poverljivi detalji

Marija Šerifović je nedavno postala majka, a svi se pitaju ko je otac koga je izabrala za svog sinčića.

Pevačica Marija Šerifović i njena majka Verica Šerifović stigle su u Beograd iz Los Anđelesa, gde je Mario rođen 2. decembra uz pomoć surogat majke.

Pevačica je nedavno i otkrila da je u nekoliko navrata pokušala da ostane u drugom stanju, ali da nije mogla, te joj je jedina opcija ostala surogat majčinstvo.

Marija je rekla i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je pre dve godine ušla u proces za surogat majčinstvo. Morala je da prođe razne preglede i da dobije sertifikat da je spremna za sve to. Nakon toga su morale njene jajne ćelije da se zamrznu.

Nakon što je i to uradila, Marija je morala da odabere oca deteta. U Americi postoji nekoliko banki reproduktivnih ćelija, a donori su morali da prođu rigorozne kontrole kako bi mogli da doniraju semenu tečnost.

Po tome svaka žena može da izabere ko će biti otac deteta, da li će to biti Kinez, Amerikanac ili Japanac, melez... Buduća majka ima uvid i u boju kose njihove, oči, istoriju bolesti itd. Uglavnom, sve što je potrebno znate o potoncionalnom donoru, osim njegovog indetiteta.

Sve se to radi pod velikom kontrolom i vi u svakom trenutku znate sve o donoru osim njegovog indentiteta. Tako možete da vidite kakve bi fizičke karakteristike moglo da ima vaše dete.

Marija je oca deteta mogla da izabere tek kada je dobila sve potrebne dozvole i pošto su njene jajne ćelije izvađene. Cela procedura, od početka do trenutka kada je dobila sina, trajala je oko dve godine.

Marija je za oca svog deteta izabrala belca.

Podsetimo, pop zvezda dobila je dete preko surogat majke. U pitanju je dečak, kom je dala simbolično ime.

Za to ime Marija se odlučila zbog jake simbolike - potiče od latinske reči "mare" što znači more, kao i "marem" što predstavlja muško ili glavu porodice.

Marija nije krila koliko je želela da dobije dete.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre godinu i po dana Šerifovićeva.

Iako je javnost zatečena ovom vešću, budući da je pevačica sve vešto krila, cela nacija ne krije oduševljenje.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve! Love, M&M - napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.