NJEGA JE ORALNO ZADOVOLJILA NADEŽDA? Oglasio se nakon BURNE IZJAVE Bore Santane i NAJAVE TUŽBE Biljićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

NJEGA JE ORALNO ZADOVOLJILA NADEŽDA? Oglasio se nakon BURNE IZJAVE Bore Santane i NAJAVE TUŽBE Biljićeve

Pisala mu je poruke čim je čula da je Bora izjavio da ga je zadovoljavala...

Danas je Bora Santana javno otkrio da je Nadežda Biljić navodno oralno zadovoljila njegovog druga, Predraga, Peksa Čanovića, nakon čega je Biljićeva poludela te pripretila tužbom, ali je odmah i pisala Canoviću te joj je on rekao da će demantovati sve.

Peks se sada oglasio za i nije demantovao Borinu izjavu, ali je ipak stao i na Nadeždinu stranu, jer je ipak, kako ona kaže, udata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena:

 - Detalje da pričam ne mogu jer je žena udata. Bora jeste malo brzopletog jezika, ali on ne laže. A imam respekt prema Nadeždi i njenom mužu i ne bih detalje da pričam. Da li je istina, iskreno da kažem, Bora ne laže. Nadeždi sam napisao u poruci da je Bora lud i da ću da ga demantujem da bih ga smirio, ali ne mogu da kažem da je lažov. Hoću da izbegnem detalje jer je žena udata i ima malo dete, ali Bora ne laže - kratak je bio Peks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.