NJE MI JE ŽAO: Đole Đogani NE RAZGOVARA SA ANABELOM, a sada je otkrio ovo o Luni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJE MI JE ŽAO: Đole Đogani NE RAZGOVARA SA ANABELOM, a sada je otkrio ovo o Luni!

- Obratila mi se za pomoć.

Đole Đogani, čiji su i brat Gagi i bivša snajka Anabela Atijas i bratanica Luna bili u nekom rijalitiju, izneo je sada mišljenje o njima troma.

ULTIMATIVNI SAVETI: Četiri koraka koji će učiniti da šminka na vašem licu izgleda besprekorno

Iako već neko vreme ne priča sa Anabelom, kada je upitan da li misli da Anabela koristi Lunu radi lične promocije i da li je to planirala, on je stao u njenu odbranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Pa nije, nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unapred koja bi sada pospešila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrebila svoju decu zarad promocije. Ona je bila veliki borac i borila se da brak opstane. Obratila mi se za pomoć. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra, psihologa, da rešimo određene probleme. Do poslednjeg časa se borila za Gagija. Na razne načine. Pošteno se borila za svoju decu na zdrav i normalan način. Ona i ja ne pričamo neko vreme, ali ja joj skidam kapu - rekao je Đole.

OGOLJENA! Svi su očekivali NAGU Mariju Šerifović - dobili ste više - gledajte ne trepćite! (VIDEO)

Što se tiče Lune, njemu nije bilo drago što ona ulazi u "Zadrugu", a sad mu je žao zbog onoga kroz šta ona prolazi.

- Ne gledam, pa me ne dira. Žao mi je što mala Luna prolazi kroz razne faze svega i svačega. Ja nisam bio za to da bilo ko od Đoganija uđe u rijaliti - zaključio je Đole.

RADA MI NIJE PRVA! Milan Stanković izneo INTIMU u javnost - Ne preporučujem devojkama da me ZAVODE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.