NISU ZA SVAKOG DECA: Tom Kruz odrekao se ćerke (8) jer se ne sviđa njegovom propovedniku!

Izvor: Kurir, 07.Apr.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU ZA SVAKOG DECA: Tom Kruz odrekao se ćerke (8) jer se ne sviđa njegovom propovedniku!

Glumac nije video osmogodišnju Suri gotovo godinu dana, kao i da je razlog tome taj što je Suri, zajedno sa svojom majkom proglašena nepoželjnom u krugovima sajentološke crkve

Holivudski glumac Tom Kruz već godinu dana nije video svoju ćerkicu Suri (8). Kako se navodi, postoje sumnje da Tom izbegava ćerku jer ju je sajentološka crkva kojoj on pripada proglasila "nepoželjnom".

Sam Kruz priznao je da svoju ćerku nije video mesecima jer je snimao peti deo filma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Nemoguća misija" u Londonu, ali da je brojao sate u želji da je što pre ponovo vidi. Ipak, prema saznanjima portala TMZ, dve nedelje nakon što se snimanje završilo, Tom nije posetio svoju ćerku, a prijatelji njegove bivše žene Kejti Holms tvrde da je situacija još gora.

Naime, izvori bliski Kejti tvrde da Tom nije video osmogodišnju Suri gotovo godinu dana, kao i da je razlog tome taj što je Suri, zajedno sa svojom majkom proglašena "nepoželjnom" u krugovima sajentološke crkve. Ipak, sajentolozi su ove optužbe odbacili kao netačne. Kruzov predstavnik za štampu tvrdi kako ove izjave nisu istinite, i kako je Tom svoju ćerku viđao daleko od očiju javnosti.

Podsetimo, nedavno je izašao dokumentarni film o sajentološkoj crkvi koji je razotkrio mnoge tajne vezane za njegove članove. Tom Kruz je već nedeljama pod lupom javnosti zbog navodne ljubavne veze sa kolegom, Džonom Travoltom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.