NISU UŠLE NEVINE! Boki otkrio DETALJE PROŠLOSTI zadrugarki - Zola ŠOKIRAN pričom o Aniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 17:50

"NISU UŠLE NEVINE!" Boki otkrio DETALJE PROŠLOSTI zadrugarki - Zola ŠOKIRAN pričom o Aniti

"Meni nije nikakav problem da napravim karambol."

Danas u toku dana nastala je svađa između Lazara Čolića Zole i Anite Stanojlović jer ju je on grdio što je otišla na rođendan kod Marka Markovića. Ona ge ja potom oterala od sebe gađajući ga šoljom.

Nakon razgovora ispod trema,Lazar Čolić Zola i Bojan Simić su otišli do paba, gde je Čolić nastavio da pati zbog Anite Stanojlović.

- Meni nije nikakav problem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravim karambol. Ali ušla mi je mala pod kožu. Plašim se da ne napravim neko nj*sra - govorio je Zola.

- Sve to razumem, ali... - dodao je Boki.

- Nemoj da mi radi neke stvari - pričao je Čolić.

- Ja ti postavljam samo jedno pitanje. Šta ćemo da radimo ako bude kontra? - pitao je Simić.

- Ako bude kontra, lakše će mi biti, ja sam čist - istakao je Zola.

- A sad kao nema kontre? - pitao je Boki.

- Pa, ima... - rekao je Čolić.

- Rekla je da je završila svaku komunikaciju. Mala je jako odlučna. Čekaj, da li si ti lud? Ovde nisu ušle nevine, u svaku rupu su im gurali, i u nozdrvu i u uvo. Šta ti je? - govorio je Simić.

- Jao, Boki, nasmeješ me i pored muka - dodao je Zola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.