NISU SE ODVAJALI: Sve vreme bili jedan uz drugog, pa uradili OVO! Marko i Luna BEZ reakcije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SE ODVAJALI: Sve vreme bili jedan uz drugog, pa uradili OVO! Marko i Luna BEZ reakcije!

Poštovanje, pre svega!

Dok se u superfinalnoj noći ''Zadruge 2'' odvijala prava drama na samom kraju večeri kada je pobednica druge sezone Luna Đogani prišla sada već bivšem dečku Marku Miljkoviću dok su čekali proglašenje pobednika, njihovi roditelji su se u studiju prilično lepo provodili.

Lunin otac Gagi Đogani i Markova majka Nedeljka Miljković zbližili su se i neko vreme sedeli jedno do drugog. Oni su ćaskali, a u jednom trenutku Gagi je izvaio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mobilni telefon.

 Denser je majci svog nesuđenog zeta sve vreme pokazivao materijal iz svog telefona, a njih dvoje su u jednom trenutku napravili i zajednički selfi. Kako će Luna i Marko reagovati na ovo zbližavanje njihovih roditelja, ostaje da vidimo!

Pogledajte u video kako je izgledalo njihovo druženje.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.