Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Dragana i Tomović na KORAK do INTIMNOG ODNOSA, vreli uzdasi odzvanjali izolacijom!

Vladimir Tomović i Dragana Mitar nastavili su da razmenjuju nežnosti u sobi za izolaciju, a onda su prešli na viši nivo. Dvoje takmičara rijaliti programa “Zadruga 3” prvo su se strasno ljubili, a onda su počeli da naskaču jedno po drugom do iznemoglosti. Iako je Tomović molio Draganu da prestane, pod izgovorom da ne može The post NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Dragana i Tomović na KORAK do INTIMNOG ODNOSA, vreli uzdasi odzvanjali izolacijom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLAVLJE U PORODICI FETIĆ: Edova žena OBJAVILA RADOSNU VEST, on ni ne sluti ŠTA se dešava napolju (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019

Edis Fetić, poznatiji kao “Gospodin Torta”, napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti “Zadruga 3”. Edo u rijalitiju ima paralelnu vezu sa Draganom Mitar koja je njegova ljubavnica, a kod kuće je ostavio ženu i dvoje dece. Mediji ovih dana najavljuju njegovu suprugu Zilhu kao novu učesnicu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.