NISU MOGLI DA JE OPERIŠU JER JE U KRVI IMALA... Karić ne prestaje sa sramnim napadima, priča ove grozote o Šaviji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 22:37

"NISU MOGLI DA JE OPERIŠU JER JE U KRVI IMALA..." Karić ne prestaje sa sramnim napadima, priča ove grozote o Šaviji!

Isplivalo u javnost!

Nataša Šavija se još uvek oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija Stefan Karić.

Međutim, dok ona leži u četiri zida i ne izlazi iz kuće zbog kako fizičkog, tako i psihičkog stanja, on se provodi, narodski rečeno, "za sve pare".

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Karić nepoznatoj osobi snima video poruku i indirektno spominje Šaviju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakavši da starletu nisu mogli da operišu jer je, navodno, bila pod dejstvom narkotika.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru, a kome je slao video poruku nije poznato.

Međutim, ispod sporne objave odmah su krenuli da pljušte komentari, u kojima su korisnici društvenih mreža da zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci i on krio tri dana, dok se nije pojavio u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici.

"A ti dečko si nestao na par dana da tebi nestane kokain iz krvi i da ti splasne ruka... Što si pobegao, gde si bio i zasto", "Od čega si se ti Rumenko čistio tri dana", "Sve i da je tako, nije ona sama sebe unakazila", "Kakva glupa priča, ovo možeš samo tati da pričaš", "Bolesnik se baš iz tog razloga krio tri dana od policije, fuj", bili su samo neki od komentara ispod snimka koji kruži internetom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.