Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU JOŠ SKRPILI NI NEDELJU DANA: Marijana i Adam se žešće IZVREĐALI!

Marijana Zonjić i Adam Đogani pokazali su simpatije jedno prema drugome. Međutim, u toku noći je nastala velika svađa između njih dvoje zato što su zadrugari premestili Marijaninu posteljinu u Adamov krevet. Ona je odbila da spava sa njim, te je pokupila svoje stvari i otišla u dnevnu sobu. Za njom je odmah došao Đogani, The post NISU JOŠ SKRPILI NI NEDELJU DANA: Marijana i Adam se žešće IZVREĐALI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JEDNIM SUNĐEROM PERU POD I SUDOVE! Ovo je bolest u najavi, svi će navući BOLEŠTINE

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2018, 00:45

Nakon što je Veliki šef zadrugare razgalio novokomponovanim muzičkim numerama, oni su se brže-bolje preselili u dnevnu sobu kako bi popili prvu jutarnju kafu. Zlata Petrović je odmah primetila veliki nered u kuhinji, pa je skrenula prisutnim zadrugarima da će zbog nehigijene svi dobiti zarazu ili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.