NISU IZDRŽALI! Tara i Ša u POHOTNOM klinču! Jorgan krije razuzdane dodire - sve PRŠTI od slasti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 09:28

NISU IZDRŽALI! Tara i Ša u POHOTNOM klinču! Jorgan krije razuzdane dodire - sve PRŠTI od slasti! (VIDEO)

Spojila ih strast.

Baš kad su se svetla sinoć pogasila, a zadrugari umirili i zaspali, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su se prepustili momentu, pa završili ispod pokrivača i posvetili se jedno drugom. Oni gotovo sve nesuglasice rešavaju baš na ovom mestu, te u krevetu zaborave na sve probleme sa kojim se suočavaju, s obzirom da je reper formalno i dalje u braku.

Međutim, Tari i Ša to nije remetilo mir, a njihova ljubav važi za jednu od najiskrenijih u "Zadruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4", zbog čega je Tara i odlučila da prekrši svoju reč, pa se upusti i u sek*ualne odnose sa Nenadom. Nakon vrele akcije u cik zore, par je otišao do toaleta, a potom se mirno uspavao.

Akciju Ša i Tare možete videti ako KLIKNETE OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.