NISTE NI ZAMIŠLJALI Ovo je žena Branislava Jerkovića, zvezde serije Tajne vinove loze: Bavi se NEOBIČNIM POSLOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 18:49

NISTE NI ZAMIŠLJALI Ovo je žena Branislava Jerkovića, zvezde serije "Tajne vinove loze": Bavi se NEOBIČNIM POSLOM! (FOTO)

Isplivali detalji iz privatnog života!

Branislav Jerković, poznat po ulozi Dušana Jovića u seriji "Tajne vinove loze" , otkrio je ranije nekoliko zanimljivih detalja o svom privatnom i profesionalnom životu.

Ovaj 38-godišnji glumac, poreklom iz Rume, diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i trenutno je član glumačkog ansambla Srpskog Narodnog pozorišta.

A post shared by Branislav Jerkovic (@branislavjerkovic)

Jerković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istakao da glumci tokom snimanja serije nisu upoznati sa celokupnom pričom, već samo sa onim što se dešava na setu. Pravi zaplet i drama, prema njegovim rečima, počinju od desete ili dvanaeste epizode, što će publici biti veoma zanimljivo.

On je takođe otkrio da je njegova partnerka u seriji, Vanja Nenadić, jedna od njegovih najbližih prijatelja sa kojom se poznaje više od 15 godina.

U privatnom životu, Branislav je oženjen Lejlom, koja je producent, ali se takođe bavi pravljenjem pilinga za lice i telo za sve tipove kože.

A post shared by Branislav Jerkovic (@branislavjerkovic)

Par se venčao u septembru 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.