NIŠTA SE NIJE PROMENILO SA MAJOM - Zvezdan Slavnić otkrio detalje njihovog odnosa: Kada je vidim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 02:26

NIŠTA SE NIJE PROMENILO SA MAJOM - Zvezdan Slavnić otkrio detalje njihovog odnosa: "Kada je vidim..."

Progovorio i o Anđeli!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić bio je treći sagovornik Marka Đedovića u "Šiša baru".

On je govorio o odnosu sa Anom Ćurčić, Anđelom Đuričić i Majom Marinković.

- Posle one svađe, one večeri je to valjda anpsiano. Ona stavrno voli da piše i lepo piše. I ranije je pisala, i na koledžu, voli to. Nisam joj ja nikad tražio da kaže da me voli, ali da piše. Rekao sam ti da i dalje mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to tako. Nisam celu pesmu pročitao, brzo sam joj vratio. Ja kad se iznerviram, ja bih da raspravim sa svima sve što imam, a Ana mi je tad bila glavni krivac. Možda i ja ne delujem da nemam osećanja. Kad je vidim i pomislim šta je uradila, ne može u glavu da mi prodre - rekao je Zvezdan.

- Je l' ti konfuzno deluje šta priča, pa piše pesme? - pitao je Marko

- Mene to ne interesuje, ali ako je njoj lakše - rekao je Zvezdan.

- Tvoja i Anđelina veza, videli smo taj raskid - rekao je Đedović.

- Lepo mi je sa njom, ali kad dođe za taj crni sto ona kao da krizira. Prva je krenula raspravu sa Majom, pa Valentina - rekao je Zvezdan.

- A što se Maje tiče, kakav je odnos i kako gledaš na sve to? - pitao je Zvezdan

- Naljutila se, ali i bolje jer bi Anđela bila još ljubomornija kad bi ona pričala sa mnom. Ništa se nije promenilo, ona je meni gotivna. Bolje da ne pričamo dok sam sa Anđelom - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.