NIŠTA OD SVADBE?! Bebica saznao da ga je Miljana PONOVO NAMAGARČILA sa Zolom, isplivali ŠOK DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 23:01

NIŠTA OD SVADBE?! Bebica saznao da ga je Miljana PONOVO NAMAGARČILA sa Zolom, isplivali ŠOK DETALJI

Kao furija se obrušio na nju!

Miljana Kulić pre samo dva dana na sva zvona najavila je gala svadbu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojom je već nekoliko godina u vezi, a mnogi i dan-danas ne veruju sasvim u njihovu ljubav i zajedničku budućnost.

Iako je Kulićeva tvrdila da je sasvim sigurna u svoje emocije, i kako želi da se smiri. U sinoćnoj emisiji "Narod pita" je gostovala sa Lazarom Čolićem Zolom i demantovala sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spopadanjem bivšeg za vreme reklama, te mu tražila razgovor, koji je on odbio.

Odmah nakon toga, Miljana je javno pročitala prepiske sa Bebicom i svađu koju je imala zbog Zole, a kako "Republika" saznaje, sve se nastavilo nakon završetka emisije.

Ona se potom suočila sa Bebicom, koji ju je čekao vidno izrevoltiran, pa joj prebacio za novu javnu bruku koju mu je priredila.

- Bebica je bio baš besan, jer mu je Miljana obećala da se više neće glupirati i planirali su venčanje, a ponovo ga je prevarila. Gledao je emisiju i čitao naslove, nije mogao da dođe sebi, a ona je plakala i ubeđivala ga da to nije istina, da nije plakala i da ima alergiju, međutim Bebica nije odustajao. Hteo je da je ostavi, slao ju je kod Zole i pitao koliko će puta još da ga pravi budalom, da više ne može nikoga u oči da pogleda - priča izvor za "Republiku".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.