NIŠTA NE KRIJEM OD JAVNOSTI! Milica otvoreno o svom životu, pa otkrila sa kojim PEVAČEM SANJA da snimi DUET

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 21:51

"NIŠTA NE KRIJEM OD JAVNOSTI!" Milica otvoreno o svom životu, pa otkrila sa kojim PEVAČEM SANJA da snimi DUET

"Takva sam, kakva sam.."

Milica Todorović otkako se pojavila na javnoj sceni važi za jednu od najlepših mladih pevačica, a svojim glasom osvojila je publiku.

Pevačica je za medije otvoreno pričala o mnogim temama, pa otkrila da pesmu "Izgubila sam sebe" i lično doživljava.

- Dešavalo se da izgubim sebe u određenim situacijama u životu. Ali sam se brzo vratila sebi - rekla je Todorovićeva.

Milica je istakla i da se nije mnogo promenila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od početka karijere i da ne krije svoj privatni život od očiju javnosti.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

- Uh, ništa ne krijem od javnosti, možda zato što sam toliko otvorena i živim stvarno normalnim životom, nema nikakvih problema. Moj život je zaista normalan, ništa što ne žive i sve druge devojke. O privatnom životu se uvek zna u meri u kojoj treba i u kojoj je prihvatljivo - priča Milica i dodaje:

- Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Takva sam, kakva sam. Ne želim da se pravim ili pretvaram da sam neko drugi ako to zaista nisam. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre "Zvezda Granda“ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim - zaključila je pevačica.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Milica sarađuje sa mnogim pevačima ali je sada otkrila sa kim želi da snimi duet.

- Obožavam Dinu Merlina i san mi je da snimim duet s njim. Kada sam radila neku privatnu proslavu s Dinom, bila sam kao malo dete koje je imalo tremu da peva. A nikada nisam imala tremu, do tada - rekla je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DEŠAVALO SE DA IZGUBIM SEBE!" Milica Todorović iskreno o padovima, a evo šta kaže o životu PRE "ZVEZDA GRANDA"

Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 10:07

Pevačica Milica Todorović kaže da njen život izgleda potpuno isto ispred kamera, kao i van njih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.