NIŠTA NE KRIJE! Dara otvoreno o veličini partnerovog ponosa, o pozama koje voli u seksu…

Izvor: Svet, 18.Apr.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA NE KRIJE! Dara otvoreno o veličini partnerovog ponosa, o pozama koje voli u seksu…

Da Dara Bubamara nema dlaku na jeziku kada je reč o intimnim temama – to je svima poznato, ali pevačica je ipak uspela da šokira mnoge poslednjim intervjuom.








View this post on Instagram















#newsong LJUBOMORA 🔜 🥰 @#Foto @andrejadamnjanovic👗👠 @marinaaasworld ❤️/#Hair🥰 @zoransekicki 💄 @makeupdespot🍀🍀 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << @idjtv.official @infinity___production /EXIT-Studio🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 13, 2019 at 4:30am PDT


– Ne bih bila sa muškarcem koji je loš u seksu. A i kako to mislite da neko može sa mnom da bude očajan u krevetu? Podgrejem ja maštu svakom! – istakla je Dara u svom maniru za Hit, dodajući:
– Veličina uopšte nije bitna! Ako je jaka hemija, uopšte ne gledam da li je muškarcu mali ili veliki. Što bi ljudi rekli, važno je da je tehničar!
– Da se ne lažemo, ko stvarno voli seks, taj voli i sve poze. Važno je da pršti! A s obzirom na to da su mi se neke stvari omakle javno, možete samo da pretpostavite koja mi je omiljena poza. Pa ne moram ja baš sve da kažem – postidela se nakratko folkerka, ali je potom zaključila priču u svom prepoznatljivom stilu rečima:
– Onaj ko je jednom legao sa mnom, uvek je hteo više puta, iako sam ja to doživljavala kao seks na jednu noć!
SvetRajko Ristić
The post NIŠTA NE KRIJE! Dara otvoreno o veličini partnerovog ponosa, o pozama koje voli u seksu… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Emina nikada nije bila EMOTIVNIJA, poruka koju je poslala mnoge je RASPLAKALA! (foto)

Izvor: Story, 18.Apr.2019

Emina Jahović posvetila je emotivnu poruku svima koji i dalje imaju majke, a mnoge je i rasplakala. View this post on Instagram #sundayz A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 14, 2019 at 7:29am PDT Pevačica je više puta istakla koliko joj je majka bitna, a sada je i drugima objasnila koliko...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.