NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela iskoristila Filipa za sve pare, pa PROFITIRALA na Aleksandrinoj muci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:40

NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela iskoristila Filipa za sve pare, pa PROFITIRALA na Aleksandrinoj muci!

I nije joj prvi put!

Nakon što jei medijima  odjeknula vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, oglasila se crnogorska starleta Anđela Đuričić.

Mnogi sumjaju da je baš Anđela razlog zbog koga je par raskinuo, budući da se ona nedavno privatno našla sa Filipom u njegovoj Crikvenici.

Međutim, ona to nije potvrdila, ali ni negirala, već je odlučila da profitira na tuđem bolu, što joj ne bi bio prvi put u životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Starleta je postala poznata brakolomnica nakon što je Ani Ćurčić pred očim otela partnera Zvezdana Slavnića, a ovog puta je odlučila da prijateljstvo sa Carem iskoristi kako bi dobili klik ili dva više, dok Aleksandra nakon ljubavnog brodoloma pije sedative, kako je potvrdila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.