NISI MALI, PONAŠAJ SE! Zvezdan zasluženo dobio bukvicu, pa tražio MAGIČNU formulu da mu Ana oprosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 08:29

"NISI MALI, PONAŠAJ SE!" Zvezdan zasluženo dobio bukvicu, pa tražio MAGIČNU formulu da mu Ana oprosti!

Ni sam ne zna šta će...

Miljana Popović se vratila nakon razgovora sa Anom Ćurčić do Bele kuće, gde je obavila razgovor sa Zvezdanom Slavnićem o njegovom ponašanju.

- Šta je bilo? - pitao je Zvezdan.

- Pusti je malo. Malo je pusti - rekla je Miljana.

- Ne diram je, ništa ne radim. Meni dovoljno što legnem sa njom tamo, tu je pored mene. I ja sam miran, ne moram da pričam sa njom - nastavio je Slavnić.

- Reči će same doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - nastavila je glumica.

- Ne diram je, majke mi, ona mene čačka. Šta god da kažem ne valja. Kad kažem, ne valja, kad ne kažem, ne valja, jedino da odem u jezero - rekao je Zvezdan.

- Ne postoji magični prah. Ja sad da udarim Brendona, ostala bi mu čvoruga, ne mogu kažem: "J*biga". Ona želi da je pustiš malo - istakla je Miljana.

- Ja bih legao da je zagrlim, ali ne smem, nemam prava - dodao je Slavnić.

- Na mestu zločina? - pitala je glumica.

- Izvređala me je, j*bala mi je majku, ja sam rekao izvini, nije bilo dovoljno. Ja bih se izvinjavao celu noć - odgovorio je Zvezdan.

- Nisi mali, a ponašaš se kao mali - nastavila je ona.

- Ne znam šta da radim, ništa nije dobro šta radim. Ja sam samo rekao da mi je žao što je Anđela udarila ruku, ona kaže da ne mislim kako je ona. Kako da pokažem bol? Neka bude fer, uputi me gde treba - govorio je Slavnić.

- Osluškuj - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.