NISAM ZNAO DA ĆE GOSTOVATI! Kristijan izneo detalje SUOČAVANJA sa Stanijom neposredno pre emisije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 22:02

NISAM ZNAO DA ĆE GOSTOVATI! Kristijan izneo detalje SUOČAVANJA sa Stanijom neposredno pre emisije

Nije joj se nadao.

Kristijan Golubović bio je gost u današnjem izdanju emisije "Amnezija", gde je zadrugarima detaljno prepričao suočenje sa Stanijom Dobrojević u sinoćnoj emisiji "Amidži šou".

- Mi ovde nemamo šta nego da se glupiramo, skečiramo... Devojka je preozbiljno shvatila pretnju, majka joj je bila u publici, zabrinuti svi. Međutim, ja kažem da sam se šalio, ja sam i pred tužiocem to rekao. Mi smo samo poslovni, zdravo-zdravo. Kada nas produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozove u emisiju, nisam ni znao da će ona gostovati, ja odem u emisiju, ispoštujem produkciju. Ona se meni izvinila za lupetanje oko mog deteta, to je kao neki karcinom, dok se ne odstrani... To je Stanija čula od njega, pa je rekla koju reč više o mojoj ženi i detetu. Neću da ih ubijam, od te sile ništa, pa onda kao malo da ih plašim. - rekao je Kristijan.

A post shared by ♤ˢᵗᵃᶰᶤʲᵃ ᴰᵒᵇʳᵒʲᵉᵛᶤᶜ ᶠᵃᶰ ᴾᵃᵍᵉ♤ (@sttanijadobrojevic) on Nov 3, 2020 at 3:36pm PST

- Da li ste imali komunikaciju u Amidži šou? Da li je bila igrica? - upitao je Bora.

- Nismo, samo je bilo da se razjasni u kakvim smo danas odnosima, pustili su neke klipove sa "Farme", nakon toga pružili smo jedno drugom rukom. Ja sam joj poljubio ruku, izvinili se i doviđenja i prijatno. Ako dođe, neću se mešati u njene ratove, neću biti protiv nje, neću da joj sedam za vrat - rekao je Golubović, i dodao:

A post shared by Kriristijan Golubović👊Zadruga (@kristijankrile.fp) on Nov 3, 2020 at 2:30pm PST

- Stanija je povukla krivičnu prijavu, jer nema razloga da se boji za sebe i svoju porodicu, niti je bilo ko zvao od mojih, niti ju je prepadao. Ona nije neki kriminalac - ispričao je Golubović o suđenju sa Dobrojevićevom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.