NISAM SPAVAO NOĆIMA! Aca Bulić otkrio koliko su mu teško pali sukobi Ane i Zvezdana: Scene su bile POTRESNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 11:05

"NISAM SPAVAO NOĆIMA!" Aca Bulić otkrio koliko su mu teško pali sukobi Ane i Zvezdana: Scene su bile POTRESNE

"Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo!"

U "Novom jutru" kod Jovane Jeremić, gosti su bili drugoplasirana učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić i Aca Bulić, koji su nedavno objavili da su obnovilji svoju ljubavnu vezu nakon 26 godina.

Bulić je otkrio da je sve vreme krio da je raskinuo sa svojom devojkom i pre Zadruge, a sada je ispričao kako je podnosio stresne trenutke sukoba Ane Ćurčić i njenog bivšeg vanbračnog ppartnera, Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slavnića.

- U kojim situacijama si bio najponosniji na Anu? - pitala je Jovana Acu.

- Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam savki sekund, nisam spavao noćima. Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo - odgovorio je on.

- I da imam sjaj u očima. Moje najbliže drugarice mi kažu da sam druga žena. Juče sam se videla sa Zokom, družimo se van "Zadruge" još bolje i čvršće - dodala je Ana.

- Šta su planovi nakon "Zadruge"? - upitala je Jovana

- Radim u salonu, planiram nešto sa Zokom i nešto od septembra - govorila je Ana Ćurčić.

- Kafana - dodala je Jovana Jeremić.

- Da - potvrdila je Ana.

- Kako je došlo do vašeg pomirenja? - upitala je Jovana.

- Spontano, pričali smo i prošli put, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i posle toga smo se viđali - odgovorio je Aca.

- Ja bih rekla da prva ljubav zaborava nema. Aca je moja prva ljubav, moje prvo sve. Mi kao devojke maštamo da nam prva ljubav bude neko za koga ćemo se udati. Nama se to dogovodilo, zakazali smo svadbu, ostala sam trudna i desila se velika tragedija - pričala je Ćurčićeva.

- Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni - dodao je Bulić.

- Osećala sam. Čestitke i sve što sam dobijala mi je govorilo - rekla je Ana.

- Osećanja su bila i sa jedne i sa druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija - rekao je Aca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.