NISAM KRIV! Stefan Karić se oglasio, pa poslao JASNU PORUKU Pred Bogom priznaću sve, ne bojim se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 09:10

"NISAM KRIV!" Stefan Karić se oglasio, pa poslao JASNU PORUKU "Pred Bogom priznaću sve, ne bojim se!"

Evo šta je poručio svima!

Stefan Karić pušten je iz pritvora koji je trajao mesec dana, nakn što se starleta Nataša Šavija pojavila i dala svoj iskaz o optuživanju Karića za brutalno prebijanje.

Stefan Karić ostao je suzdržan da detaljiše o onome što se dogodilo između njega i starlete zbog sudskog procesa koji je u toku, ali je demantovao da joj je on naneo povrede za koje ga Nataša optužuje.

Stefan se oglasio na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu. On se snimao kako vozi svoju besnu mašinu, a u pozadini se čuje pesma Saše Matića "Noći u Sibiru", sa simboličnim tekstom.

- Ja nisam kriv, nikome dužan sve dok sam živ, pred Bogom priznaću sve, ne bojim se... - reči su pesme koju je on okačio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.