NISAM IŠLA U VRTIĆ, ČUVALA ME JE BAKA! Iva Štrljić otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 16:23

"NISAM IŠLA U VRTIĆ, ČUVALA ME JE BAKA!" Iva Štrljić otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva

''U tebi vidim onu istu devojčicu, koja je recitovala pesmice i nasmejana sedela u klupi...''

U ''Premijera vikend specijalu'' ove nedleje, bila je glumica Iva Štrljić koja je komentarisala trenutnu situaciju u zemlji, kao i odrastanje najmlađih generacija.

Ona se osvrnula na svoje detinjstvo, te navela koji su to trenuci koje pamti:

- Nisam išla u vrtić, čuvala me je baka. Išla sam u osnovnu školu ''Braća Ribar'', danas se zove ''Kralj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Petar''. Taj period mi je u najepšem sećanju ostao. Znate, jednom sam srela svoju nastavnicu srpskog. Taj trenutak mi je ugrejao srce. To je jedna malena pobeda u životu. Srpski sam jako volela, a ona mi je rekla: ''U tebi vidim onu istu devojčicu, koja je recitovala pesmice i nasmejana sedela u klupi''. To je znak da nisam otupela - rekla je Iva.

Da li je u tvom razredu bilo koškanja, nasilnog ponašanja među decom?

- Meni se tako nešto nije događalo. Odrasla sam u porodici dva umetika, oni su tada bili na vrhuncu svoje karijere. Bez obzira što su bili izloženi javnosti,onu su mene vaspitali na to meni ne treba da bude važno. Na mojim rođendanima su bili svi, družili su se sa skromnim ljudima, isto kao i sa onima iz imućnijih porodica. Njima je bilo važno da moj brat i ja znamo šta je empatija i da je osećamo prema ljudima. To je jako bitno - istakla je Iva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.