NISAM HTELA PREKO KREVETA DA GRADIM KARIJERU! Zejna otkrila da su joj se nudili menadžeri i sponzori

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 17:17

"NISAM HTELA PREKO KREVETA DA GRADIM KARIJERU!" Zejna otkrila da su joj se nudili menadžeri i sponzori

"Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome."

Pevačica Zejna Murkić kaže da su joj se udvarali menadžeri, ali da nije htela preko kreveta da gradi karijeru.

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - tvrdi pevačica.

Murkićeva je ostvarila sjajan rezultat na PZE, ali je i samohrana majka, te tvrdi da "slava" neće ugroziti njen odnos sa ćerkom.

- Sad, kada je sve gotovo, bilo mi je bitno da imam hit, a plasman na PZE je manje važan. Publika je izabrala najbolju pesmu, ali sam sigurna da je moja u top tri jer vidim reakcije publike sada, kada je sve završeno. Ovim poslom se dugo bavim i uvek sam se trudila da ćerku ne zapostavljam zbog posla. Volela bih da imam petoro dece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore, koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama - rekla je pevačica za portal Republika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.