NISAM GUTALICA, NITI LJUBAVNICA! Ana pobesnela na priče da se umešala u vezu Ace Bulića - poznaje njegovu bivšu devojku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 19:37

"NISAM GUTALICA, NITI LJUBAVNICA!" Ana pobesnela na priče da se umešala u vezu Ace Bulića - poznaje njegovu bivšu devojku!

Otkrila sve detalje njihove veze ekskluzivno u emisiji "Na vezi sa Ivanom"!

Ana Ćurčić noćas je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila romansu sa Acom Bulićem i da su sada zvanično u vezi. Ovo priznanje je naišlo na niz osuda jer su oboje nedeljama unazad pričali da je Aca u srećnoj vezi i da su on i Ana samo prijatelji.

Bivša zadrugarka je u emisiji "Na vezi sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas, novinarki Ivani Stojanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila sve detalje njihove veze. Ona je ekskluzivno otkrila da li se umešala u Acinu vezu i osvrnula se na osudu zadrugara zbog ozvaničenja veze. Ana nije želela da komentariše otkad su njih dvoje u vezi, ali je na početku razgovora priznala kako su njena deca i porodica reagovali na ovo pomirenje.

- Reagovali su super. Misle da je Aca pravi izbor za mene - rekla je Ana, a novinarka je upitala čime je to Aca ponovo osvojio:

- Prosto desilo se sve što se desilo pre mnogo vremena. Mislim da je sudbina i da je to tako trebalo da bude. Rešila sam se ružnih stvari i ružnih i pokvarenih ljudi koji mi ne žele dobro, prizvala sam dobre i prave ljude u svoj život. Pravi su ostali i to je to. Mogu da kažem da sam sada srećna žena - rekla nam je Ana.

Ivana je upitala Anu da prokomentariše navode da se umešala u Acinu vanbračnu zajednicu.

- Nisam se umešala ni u kakvu vanbračnu zajednicu. To je Acin privatni život. Ono što sam pričala, pričala sam kako mi je Aca rekao. Niti sam ljubavnica, niti sam gutalica, šta god drugi pišu, neka pišu. Njima na čast, ja svoj obraz imam - rekla je Ćurčićeva, a zatim se osvrnula i na komentare da se ne razlikuje puno od Anđele jer su se obe umešale u nečiji odnos.

- Oni (korisinici društvenih mreža) najbolje znaju kakav je Acin odnos i znaju sve najbolje o meni i Aci i bilo kome. Slušajte njih, a ne ovo što ja kažem - rekla je Ana.

Aca je jednom prilikom, dok je Ana boravila u "Zadruzi", izjavio da je odlazio sa njom na ručkove i da su se viđali, dok je Ćurčićeva to demantovala u emisiji "Pitanja gledalaca". Ivana je sada upitala Anu da li je istina da su se viđali pre rijalitija.

- Nismo se viđali. Istina je to što sam rekla. Razlog zašto je to rekao, znamo Aca i ja - odgovorila je Ćurčićeva.

U emisiji "Narod pita" Ana je izjavila da je po izlasku iz rijalitija zagrlila Anina bivša devojka i da joj je pružila podršku, pa nas je zanimalo kako ona sada reaguje na ovo pomirenje.

- Upoznala sam njegovu devojku sticajem okolnosti. Niti se družim sa njom, niti imam ikakav kontakt sa njom. Sve što sam rekla, imala sam razlog zašto sam rekla. Nikome se u vezu nisam umešala i nikome ne želim da se pravdam. Ja sam se godinama pravdala i više nemam potrebe da se pravdam i da obrazlažem bilo šta. Srećni smo, volimo se i sve je super. Narod bi trebalo da shvati da je sreća dobra stvar, a ne loša - rekla je Ana ekskluzivno u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAT DO ISTREBLJENJA! Ana Ćurčić raskrinkala sve Kačavendine laži: "Ne želim da čujem za nju, zbog nje nisam pobedila!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 07:16

Otkrila sve detalje njihovog odnosa ekskluzivno u emisiji "Na vezi sa Ivanom"!..Već nedeljama unazad se polemiše o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende. Ana je po izlasku iz rijalitija saznala kakve je Milena izjave davala o njenom životu i odmah je pojedine reči demantovala. Međutim, Ćurčićeva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.