NINO NIJE BIO ZA NJU Džehva o momcima Teodore Džehverović, pa pomenula i Anđela Kako sam rekla, tako je i bilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 13:04

"NINO NIJE BIO ZA NJU" Džehva o momcima Teodore Džehverović, pa pomenula i Anđela "Kako sam rekla, tako je i bilo"

Majka je uvek u pravu!

Gordana Goca Džehverović bila je gost u emisiji "Pretres" autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.

Goca, majka popularne pevačice Teodore Džehverović je neko ko ima autoritet nad pevačicom. Kada je ljubav u pitanju, mama Džehva umeša svoje prste i kako sama kaže uvek se sve ispostavi kako ona prognozira.

Ljubav Teodore i košarkaša Nina Čelebića je došla do pucanja. Pa je voditelj upitao Gocu da uporedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivše zetove Anđela Rankovića i Nina Čelebića.

Ko je bio bolji dečko za Teodoru, Nino ili Anđelo?

- Pa ne možeš sada da kažeš šta je bolje, ja uglavnom svaki put kad ona ima vezu ja tačno pročitam tog dečka, sve njegove karakteristike. Ja njoj kažem to, to i to – rekla je Goca za Hype televiziju.

Šta si rekla za Nina konkretno?

- Ne mogu da kažem, ono što sam rekla to se ostvarilo. Ja najbolje poznajem svoje dete i kažem tako i tako i to je to, a ti radi kako hoćeš.

Ti nikada nisi rekla za Nina da je on idealan dečko za nju?

- Ja nisam rekla da je Nino idealan dečko za nju. Sve se ispostavilo kako sam joj rekla! – bila je izričita Gordana Džehverović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.