NINA ĐOGANI NA 18. ROĐENDANU POKAZALA I DEČKA - Otkrila šta jedva čeka da radi sada kada je PUNOLETNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 20:58

NINA ĐOGANI NA 18. ROĐENDANU POKAZALA I DEČKA - Otkrila šta jedva čeka da radi sada kada je PUNOLETNA

Za medije otkrila čemu se najviše raduje!

Nina Đogani, sestra, bivše učesnice Zadruge i jutjuberke Lune Đogani, na gala proslavi svog 18. rođendana pokazala je svog izabranika koji je došao da proslavi sa njom ovaj specijalan dan.

Nina je za medije otkrila čemu se najviše raduje sada kada je punoletna.

- Osećam se samostalno. Sama sam svoja. Počeću da gradim samostalno svoj život, a najdraže mi je što ću konačno moći sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vozim. - rekla je ona i dodala:

Na pitanje o daljim planovima odgovorila je:

- Pa videćemo. Možda i pevačica, ne znam, volela bih to, podršku imam ali su mi rekli da je to mnogo teško. U rijaliti neću nikad to je bitno. Neću kao Luna rekla pa porekla. Ja sigurno neću. To sam izbisala sa svoje liste zauvek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.