NIKOLIĆEVA PRUŽILA POMOĆ DARKU TANASIJEVIĆU: Voditelj je posegao za ovim poklonom - spasila ga je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 18:35

NIKOLIĆEVA PRUŽILA POMOĆ DARKU TANASIJEVIĆU: Voditelj je posegao za ovim poklonom - spasila ga je!

Našla mu se kad je zatrebalo!

Pripreme za "Elitu" u punom su jeku, a Darko Tanasijević, voditelj Zadruge, došao je na ide da se malo "osveži" svetom vodicom koju je, kako mediji saznaju, dobio na poklon od Slovenke Nikolić, majke Aleksandre Nikolić.

Naime, on je objavio snimak na svom Instagram profilu, gde je pokazao bočicu, pa otkrio kako je sada pravo vreme da se rashladi, s obzirom da su visoke temperature, a on se priprema za novu sezonu rijalitija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na flašici je pisalo "Za Darka Tanasijevića", a ono što se zna, jeste da osvećenje vodice po domovima nije samo "puki" običaj, nego nasušna potreba samih vernika, koji osećaju potrebu da povremeno budu osvećeni i očišćeni kropljenjem svete vodice.

- Poterao me je maler neki, ali sam se setio da kod sebe imam svetu vodicu - govorio je Darko na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.