Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO SE OVOGA NIJE SETIO! Pre 5 godina Anabela i Luna se BRUTALNO POSVAĐALE pred kamerama: Pobacale sve stvari!

Luna Đogani odnela je laskavu titulu pobednice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruge 2” i postala bogatija za 50.000 evra. Najveću podršku u svim teškim trenucima koje je prošla u poslednje dve godine, Luni je pružila njena majka, pevačica Anabela Atijas. Ipak, Anabela nije uvek tako blagonaklono gledala na sve poteze svoje mezimice, pa je The post NIKO SE OVOGA NIJE SETIO! Pre 5 godina Anabela i Luna se BRUTALNO POSVAĐALE pred kamerama: Pobacale sve stvari! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zavrteće vam se u glavi! Pogledajte koliko para je Luna dala za stan i njegovo opremanje!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019, 13:49

Luna Ðogani ima mnogo razloga da bude srećna. Osim pobede u „Zadruzi 2“, gde je osvojila ukupno 170.000 evra, njoj će se ostvariti san da uskoro snimi pesmu, a postala je i vlasnica luksuznog stana u jednoj novobeogradskoj četvrti! Ovo poslednje bilo je iznenađenje koje je za nju u tajnosti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.