NIKO NI DA ZUCNE! Maja Marinković prvi put nakon RASKIDA sa Bilalom - ovo mu nikada nije oprostila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 07:55

NIKO NI DA ZUCNE! Maja Marinković prvi put nakon RASKIDA sa Bilalom - ovo mu nikada nije oprostila!

Svi su pomno slušali!

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije "Narod pita" a gosti voditeljke Ivane Šopić, bili su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, dvojac koji je uspeo da prikuje gledaoce za male ekrane i pretrese najaktuelnije teme koje se tiču zadrugara i zadrugarskog života.

Budući da je trenutno najaktuelnija tema Majin raskid sa Bilalom Brajlovićem, zadrugarka se osvrnula na isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i istakla kako se oseća.

- Da li si Bilalu dala šansu jer si videla da te on čisto, iskreno voli poput deteta? - upitala je Ivana.

- Ja sam sigurna da on mene voli, ali ne sme sebi da dopušta ono što je dopustio. Prošli put je napravio problem kad sam gostovala u emisiji, a to nije smeo da radi - rekla je Maja

- Kako si mu oprostila odnos sa Majom Kovačević? - upitala je Ivana.

- Nikada mu nisam ni oprostila, sve sam vratila s Carem. Ne podnosim se time, ali je tako - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.