NIKO NE ZNA KO JE ANA PRIVATNO! Gledaoci sumnjičavi po pitanju Ćurčićeve: Kao da je odradila posao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 08:14

"NIKO NE ZNA KO JE ANA PRIVATNO!" Gledaoci sumnjičavi po pitanju Ćurčićeve: "Kao da je odradila posao!"

"Ona je ostala velika misterija!"

Tokom sinoćnje emisije "Narod pita", gosti su bili Adam Đogani i DJ Tamaris.

Tamaris iako se družila u Zadruzi sa Anom Ćurčić i Zoricom Marković, sada nije imala lepe reči za Ćurčićevu.

- Dobro veče, moram da pozdravim Tamaris i Adama. Oboje su mi jako dragi. Što se tiče Ane, ona je ostala velika misterija, jer mi nismo na kraju čuli šta se sve izdešavalo. Jedno mi nije jasno, kako ljudi sumnjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u to da je Zvezdan bio nasilan prema Ani, a nisu sumnjičavi kada je odnosa sa Anđelom u pitanju? Anđela kao bumerang vraća njemu za Anu. Mislim da preteruje u svemu što radi - kazao je gledalac.

- Kakvo je vaše mišljenje o Ani? - upitala je Ivana.

- Ona je meni bila poput poput neke estradne zvezde, koja odradila posao, ali niko ne zna ko je ona privatno. Priča se za kockarnicu, njen život, ponašanje, a opet ništa nije raščivijala - rekao je gledalac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.