NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE OVO AUTO JOVANE JEREMIĆ: Zarađuje OGROMAN NOVAC, a MAŠINA koju vozi zatekla je sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 19:58

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE OVO AUTO JOVANE JEREMIĆ: Zarađuje OGROMAN NOVAC, a MAŠINA koju vozi zatekla je sve (FOTO)

Prkosi kolegama sa estrade...

Kontraverzna voditeljka Jovana Jeremić konstantno je u žiži interesovanja, a mnoge interesuju detalji iz njenog privatnog života.

Ekipa Paparaco lova uhvatila je nedavno intrigantnu voditeljku Jovanu, koja je otišla u jedan salon lepote, pa je otišla ka centru grada, zajedno sa svojom ćerkom.

Jeremićka je uslikana ispred stana njenog brata, gde je, kako se pretpostavlja, razgovarala sa radnikom. Ona je u više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navrata pominjala da zapravo stanuje baš ovde, u stanu sa njenim bratom, od kako se razvela.

Ipak, detalj koji je mnogima upao u oko jeste auto koji Jovana vozi. U pitanju je Fiat Panda crvene boje koji se može naći i za manje od dve hiljade evra, što Jeremićku svrstava u najskromniju u odnosu na koleginice iz svoje branše.

Pogledajte u galeriji kako izgleda njen četvorotočkaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.