NIKO NE BI ČUO ZA NJEGA DA NIJE MAJE! Taki žestoko opleo po Janjušu i Caru! On je NEBITAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 18:12

"NIKO NE BI ČUO ZA NJEGA DA NIJE MAJE!" Taki žestoko opleo po Janjušu i Caru! "On je NEBITAN!"

"Zatvoreni prostor učini svoje, bilo je i razvoda i svađa..."

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, oglasio se za medije i tom prilikom prokomentarisao bivše partnere Maje Marinković, Filipa Cara i Marka Janjuševića, koji važe za njene najveće ljubavi.

On se osvrnuo i na Bilala Brajlovića, aktuelnog momka njegove ćerke.

- U početku je super startovala, imala je svoj stav, komentarisala je... Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se spojila sa njim, pa je došlo do raznih nesuglasica... On je nebitan, da nema Maje Marinković, ne bi nikada niko čuo za njega... Ni Filipa nisam video, ne znam ja te njene bivše - izjavio je Marinković, pa se osvrnuo na Bilala:

- Novi dan, nova sreća! To je Majina prošlost, šta je bilo bilo je. Bilal je mlad dečko, normalno je da pogreši, ali ga Maja vrati u kolosek, polako, ima još vremena. Zatvoreni prostor učini svoje, bilo je i razvoda i svađa... On je mlad, tako da normalno je da greši. Maja je ljubomorna i to svi znamo, ali drži ona to pod kontrolom, ne brinem se - rekao je Majin tata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.