NIKO JOJ NE BI DAO 41. GODINU: Glumica se uvukla u usku crnu haljinu, niko ne može da veruje KAKVE NOGE IMA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 20:08

NIKO JOJ NE BI DAO 41. GODINU: Glumica se uvukla u usku crnu haljinu, niko ne može da veruje KAKVE NOGE IMA! (FOTO)

Brutalno dobra!

Nedavno je bila premijera novog nastavka sage o nordijskom bogu Toru - "Tor: Ljubav i grom", a i ovoga puta uz Krisa Hemsvorta pojavila se i Natali Portman u svojoj, sada već poznatoj ulozi doktorke Džejn Foster.

Natali je na premijeri blistala, u kratkoj, svetlucavoj, zlatnoj mini haljini koju je iskombinovala sa zlatnim štiklama, dok joj je kosa bila stilizovana u punđu.

Malo je reći da četrdesetjednogodišnja filmska diva izgleda fantastično, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a o tome ne svedoče samo fotografije sa premijere, već i one uslikane pre pojavljivanja na crvenom tepihu.

Naime, lepa glumica je uslikana u Los Anđelesu kako ide na snimanje Džimi Kimel šoua, koje je bilo tik pred premijeru. Dakle, Natali je prošetala ultra kratku crnu haljinu sa golim leđima, koja se vezivala oko vrata.

Haljina je savršeno istakla njeno telo, a u prvom planu su bile njene perfektno oblikovanje ruke i noge.

Celu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama, sa providnim detaljima sa strane, a nosila je i malenu crnu pismo torbicu.

Budući da je ovo usledilo pre odlaska na premijeru, frizura i šminka su bili apsolutno isti, i savršeno su se uklapali u oba izdanja.

Natali se presvukla pre nego što je krenula sa snimanja u mini zlatnu haljinu i time je postigla da bude uslikana u dve savršene kombinacije u jednom danu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.