NIKI MINAŽ PODELILA SNIMAK MILJANE KULIĆ! Bivša zadrugarka postala SVETSKI poznata, o OVOME priča cela planeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:08

NIKI MINAŽ PODELILA SNIMAK MILJANE KULIĆ! Bivša zadrugarka postala SVETSKI poznata, o OVOME priča cela planeta

Čini se da je Miljana Kulić oduševila i ljude daleko izvan Srbije, čak na drugom kontinentu.

Miljana Kulić nastavila je da pravi pometnju i nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge 6, a snimci s njenih nastupa po klubovima po inostranstvu preplavili su društvene mreže. Jedan nešto drugačiji klip, njenog gostovanja u jednoj emisiji oduševio je i svetski popularnu pevačicu.

Popularna reperka Niki Minaž iznenadila je čitavu Srbiju kada je na njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviter nalogu osvanuo snimak Miljane Kulić iz emisije ''Narod pita'', a uz njega naposala i deo teksta pesme "City Girls and JT" pod nazivom "No bars".

Miljana verovatno još uvek ne zna da je osvanula na profilu planetarno popularne Niki, a ne sumnjamo da će je ova vest oduševiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.