NIKADA VIĐENO DO SADA! Dragana Mirković se odlučila na korak koji NIKO nije očekivao, porodica SLAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 15:27

NIKADA VIĐENO DO SADA! Dragana Mirković se odlučila na korak koji NIKO nije očekivao, porodica SLAVI!

Ljubav i sklad.

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih  muzičkih zvezda na ovim prostorima, a pored luksuza i izobilja u kojem živi sa svojom porodicom, pevačica je oduvek isticala je zapravo vrlo skromna, te da je svoju decu isto tako učila, kako ne bi postali bahati i rasipali se novcem.

Iako žive u dvorcu i imaju čitav vozni park, i kao deca poznatih roditelja, Draganin sin Marko i ćerka Manuela su zapravo vrlo prizemni mladi ljudi koji ne vole javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se eksponiraju.

Dragana i njen suprug Toni Bijelić baš zato nikada nisu insistirali na tome i poštovali su želje svoje dece, pa se retko gde javno mogu naći pevačicine fotografije sa sinom i ćerkom.

Ipak, sada su čini se napravili presedan, budući da je Mirkovićeva objavila fotografiju, na kojoj je između ostalih i njen sin Marko, a Toni ju je takođe podelio na svom profilu. Pretpostavlja se da je to zbog toga što je Marko krenuo stopama svoje majke, i započeo muzičku karijeru, a pozitivni komentari na račun njihove porodice su se samo nizali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.