NIKADA VEĆI IZAZOV: Veliki šef poslao pismo i od zadrugara traži da priznaju ovo, NEĆE IM BITI LAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA VEĆI IZAZOV: Veliki šef poslao pismo i od zadrugara traži da priznaju ovo, NEĆE IM BITI LAKO

Nisu se nadali.

Zadrugari su očekivali da će danas raditi samo na pripremama za "Zadrugoviziju", međutim, Veliki šef im je poslao pismo koje ih je prekinulo u pripremama.

Nisu mogli ni da pretpostave da su i ovog popodneva dobili ogroman izazov gde će svako od njih svojim izlaganjem mnogo reći o sebi.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da konstantno gledamo svađe među vama, sada ćete glasati za najumišljeniju osobu. Svako od vas će navesti ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema vašim kriterijumim najumišljenija osoba, a znate da ne možete glasati za sebe. Da li ćete biti dvolični ili neiskreni i licemerni, to je vaše - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Detaljno pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.