NIKADA NISAM PRIPADALA NIJEDNOJ VERI, SAD SAM SE IZJASNILA! Irma Sejranić se sprema za Vaskrs! Poslala jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:36

"NIKADA NISAM PRIPADALA NIJEDNOJ VERI, SAD SAM SE IZJASNILA!" Irma Sejranić se sprema za Vaskrs! Poslala jasnu poruku

Progovorila za Srbija Danas!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga i Parovi, a i voditeljka RED televizije Irma Sejranić, uveliko se sprema za proslavu najradosnijeg praznika Vaskrsa.

Ovo je uzburkalo domaću javnost budući da su mnogi mislili da poznaju Irmu te da je ona islamske veroispovesti, međutim, baš kao što je slučaj kod Dejana Dragojevića, za Srbija Danas, Sejranićeva je objasnila da nije pripadala nijednoj veri, te da se odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za hrišćanstvo, dok se Dejan opredelio za islam, a takođe nije pripadao nijednoj veri.

A post shared by Irma Sejranic (@irma.oofficiall)

- Nisam nikada pripadala nijednog veri, sve sam volela, poštovala i cenila i sada je tako, samo što sam se sada izjasnila. I to ne menja moju svest niti ljubav prema svemu i svim živim bićima. - objasnila je Irma za Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DEJAN JE ĆUTAO DA JE MUSLIMAN ZBOG PLASMANA U RIJALITIJU" Nakon što je prešla u pravoslavlje, Irma poručuje besno: "Ne gleda se kroz veru kakav je ko čovek"

Izvor: Blic, 13.Apr.2023, 07:15

Bivša učesnica "Zadruge" Irma Serjanić bila je islamske veroispovesti, ali je odlučila da pređe u hrišćanstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.