NIKADA NE BISTE POGODILI - Sneki je dobila nadimak najduže noge estrade, a evo koliko pevačica ima godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 09:53

NIKADA NE BISTE POGODILI - Sneki je dobila nadimak "najduže noge estrade", a evo koliko pevačica ima godina

Pevačica je uvek bila hvaljena zbog svojih nogu.

Snežana Sneki Babić važi za jednu od najtalentovanijih pevačica sa naših prostora i najpopularniju pevačicu folk muzike.

Javnosti je poznata još od kad se pojavila u filmu "Tesna koža", a danas izaziva veliku pažnju medija zbog svojih hitova ali i fizičkog izgleda.

Ona je rođena u Pančevu gde je završila osnovnu školu nakon koje se sa porodicom preselila u Beograd.

Početkom 2000-ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stupila u brak sa Radomirom Stojanovićem sa kojim je bila do 2009. godine, ta godina je za nju posebno bila teška jer je tada izgubila oca.

Međutim, ipak je najprepoznatljivija po svojoj muzici i dobrim fizičkim izgledom pa je na javnoj sceni dobila nadimak "Najduže noge estrade".

Sneki je rođena 1. oktobra 1967. godine u tadašnjoj SFRJ i sada ima 55 godina.

Ona izgleda mnogo mlađe, te je mnogim šok kada čuju koliko zapravo ima godina. Sneki je oduvek važila za ženu koja brine o svom izgledu, a jasno je i da to odlično radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.