NIKAD VIŠE NEMOJ DA TI SE PONOVO OVO SADA! Uvredio VODITELJA - ZABRANJENO! Milan odmah odreagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 09:49

"NIKAD VIŠE NEMOJ DA TI SE PONOVO OVO SADA!" Uvredio VODITELJA - ZABRANJENO! Milan odmah odreagovao

Haos u Beloj kući!

U toku emisije "Gledanje snimaka" Marko Osmakčić je pobesneo zbog klipa koji je razotkrio da Marijana Zonjić i Marko Janjušević Janjuš i dalje flertuju, iako je Zonjićeva sa Markom.

On je toliko odlepio da se par puta brecnuo na voditelja, koji je odmah reagovao i postaio ga na svoje mesto, obrativši mu pažnju da to ne sme da radi.

- Samo ću te prekinuti sada! Nikada više nemoj da ti se ponovi ovo sada! Hteo sam već tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da te opomenem! Ti si rijaliti učesnik, ja sam bio! Meni nikada nemoj da govoriš "Ja znam šta ti radiš", meni nikada nemoj da govoriš "Nemoj meni te fore"! Ja ti nisam rijaliti učesnik! - vikao je Milan.

- Ja nisam to rekao - pokušavao je da se odbrani Marko.

- Gledaj, ti si rijaliti učesnik, a ja bio! Sa mnom nemoj tako! Ja što kažem, to je tako! - nastavio je Milan.

Detaljnije u videu ispod ovog teksta.

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.