NIKAD VIĐENA SCENA U DALILINOJ EMISIJI: Fanovi u transu - raspametila ih ovom odlukom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 22:30

NIKAD VIĐENA SCENA U DALILINOJ EMISIJI: Fanovi u transu - raspametila ih ovom odlukom! (VIDEO)

Ovo mnogi nisu očekivali!

Nekadašnja rijaliti učesnica i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević u svojoj emisiji ugostila mladog popularnog repera, Relju Despotovića, koji je u narodu poznatiji kao Seksi.

Oni su razgovarali o njegovim najranijim počecima i muzici.

 Međutim, verni fanovi primetili su da je Dalila uvela i određene novine kada je reč o snimanju njene emisije.

Dalila je sada u studio uvela i publiku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što do sada nikada nije uradila, te su se ispod ovog videa nizali komentari.

"Bravo, super emisija sa publikom", "Opa, emisija sa publikom, bravo Dalila!", "Divno za videti i dopunu enterijera sa publikom", bili su samo neki od komentara oduševnljene publike.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA JE URADILA? Dalila Dragojević vodi emisiju po SVOJIM PRAVILIMA, ovaj potez ostavio je gledaoce bez teksta.

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023, 08:30

Jelena Lukić | Nedelja 02. april 2023. 22:39h . .. Dalila Dragojević, nekadašnja zadrugarka i novopečena vodička, ugostila je u svojoj...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.