NIKAD VEĆI HAOS: Matora i Sanja napale Minu zbog NJEGA! Raskrinkale je DO SRŽI! Ona prebledela!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD VEĆI HAOS: Matora i Sanja napale Minu zbog NJEGA! Raskrinkale je DO SRŽI! Ona prebledela!(VIDEO)

Ovo nije očekivala

U toku rasprave između Mine Vrbaški i Eleonore Miljković zbog Alekse Savića, rešile su da se umešaju Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković. Vrbaški je tvrdila da nije prenosila ljubavne signale Savića prema Nori, dok je Miljkovićeva bila sigurna da jeste.

- Ti se kuneš u Aleksu, ne bi dozvolila da mu se neko umeša u vezu, a govoriš Eleonori da mu se ona sviđa, samim tim si ga ugrozila. Aleksa se ponašao sa Višnjom kao i sa Norom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona se poverila jednoj osobi u kući i rekla da je zaljubljena u njega. On, da njemu smeta njegovo ponašanje, on bi joj na fin način rekao da se skloni od njega, a ne ti da pričaš umesto njega - odbrusila je Sanja.

- Ona se sinoć pogubila - da misli da neko laže, ona bi nekome iskopala oči. Ti misliš da je bezazleno, ali nije tako. Sanja zna kome se ona poverila u kući. Poenta priče je da je Mina prestala sa svima da se druži osim sa Aleksom i pitanje je upravo zato postavljeno. Mina je sinoć pitala Aleksu da li joj veruje, on je rekao da joj veruje. - rekla je Matora, a potom dodala:

- Sad ću vam reći zbog čega - Aleksa, Savo i Mina znaju sve o svakome. Kada bi neko rekao nešto pogrešno, Mina ne bi mogla da podnese da je Aleksa proda. Ti uporno tvrdiš da ti je Aleksa isto kao i Savo, a sa njim si imala s*ks. Uvek ih stavljaš na isto mesto - objasnila je Matora, ali se Mina pravdala da to nije istina.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Izaberite favorita!

Rijaliti "Zadruga 2" traje već devet meseci, a gledaoci u narednom periodu očekuju završetak sezone.

Na društvenim mrežama uveliko se spekuliše o tačnom datumu okončanja i ko će biti pobednik.

Foto: Srbija Danas

Dok produkcija TV Pinka ne objavi tačnu informaciju, izjasnite se ko je vaš favorit i ko po vašem mišljenju ima najviše izgleda za pobedu:

Pogledajte rezultate

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

rijaliti Zadruga, Zadruga uživo, vesti Zadruga, zadruga, Zadruga 1. sezona, Zadruga učesnici, VIP, Tv Pink, Zadruga TV Pink, Zadruga 2, Zadruga sezona 2, Zadruga druga sezona, Zadruga 3, Zadruga 3. sezona, Zadruga finale, Zadruga finale 2. sezone, Zadruga finale druge sezone, Zadruga 2 finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.